Likvi

“Najbolje od kada brinemo o posuđu” slogan je koji najbolje opisuje liniju deterdženata za pranje posuđa Likvi. Odlikuju se izuzetnom snagom odmašćivanja, bogatom i stabilnom pjenom, a ugrađene mirisne kompozicije pokrivaju neugodan mirisete posao pranja posuđa čine ugodnijim. Cijela linija Likvi je biorazgradiva i ima neutralan pH.

Likvi Eco Active Nature

Likvi Eco Active Nature s koncentriranom formulom koja sadrži prirodne sirovine iz obnovljivih izvora, snažno odmašćuje posuđe, daje bogatu pjenu pri pranju, te osigurava izvrsne rezultate pranja.
Svi sastojci prizvoda su u potpunosti u skladu s europskim ekološkim standardima što potvrđuje i EU Ecolabel certifikat, a visoka učinkovitost proizvoda potvrđena je na priznatom njemačkom Institutu .
Proizvod je dermatološki testiran te posebno nježan za kožu. Nije testiran na životinjama.

LIKVI ULTRA MICELLAR FORMULA

Novi Likvi Ultra za ručno pranje posuđa obogaćen je Micellarnom komponentom koja dodatno poboljšava učinkovitost uklanjanja svih zaprljanja sa posuđa, te djeluje poput  magneta za masnoće i nečistoće.Već jedna kapljica Likvi Ultra micellar formula stvara bogatu i gustu pjenu. U isto vrijeme je nježan za ruke. Ugodan miris Molecule No 1. zasigurno će svakoga oduševiti. Svatko će ga svatko doživjeti na poseban način jer miris ima svojstvo ponovnog pojavljivanja i svaki puta kad ga osjetite mirisat će Vam drugačije. Suptilan i rafiniran, u jednom je trenutku drvenast, u drugom cvjetni, a svaki je puta topao i senzualan.

Likvi Ultra Fresh

Likvi Ultra Fresh iznimno je djelotvoran pri uklanjanju najtežih zaprljanja i masnoće s Vašeg posuđa, a glavne su mu odlike izvrsni rezultati pranja i osvježavajući miris limuna.

Likvi Ultra Original

Likvi Ultra Original brzo će i s lakoćom ukloniti i najteža zaprljanja s posuđa, a glavne su mu odlike iznimni rezultati pranja i osvježavajući miris jabuke i limuna.

Likvi Ultra Hygienic

Likvi Ultra Hygienic ima izuzetnu moć odmašćivanja osiguravajući čisto i sjajno posuđe. Uklanja neugodni miris sa spužvice za pranje te tijekom pranja posuđa prostor ispunjava svježim mirisom naranče.

Likvi Ultra Lavanda i smilje

Zahvaljujući formulaciji baziranoj na posebno odabranim aktivnim komponemtama Likvi Ultra Lavanda i smilje uklanja i najteža zaprljanja sa svih vrsta posuđa. Uz bogatu pjenu i neodoljiv miris svježe lavande i smilja, pranje posuđa traje kraće a brisanje nije potrebno

Likvi Balsam Camomile

Likvi Balsam Camomile posebno je kreiran kako bi Vašem posuđu omogućio vrhunsku čistoću, a Vašim rukama iznimnu njegu. Posebno odabrani sastojci s blagim mirisom savršeni su za kožu Vaših ruku.