Likvi

“Najbolje od kada brinemo o posuđu” slogan je koji najbolje opisuje liniju deterdženata za pranje posuđa Likvi. Odlikuju se izuzetnom snagom odmašćivanja, bogatom i stabilnom pjenom, a ugrađene mirisne kompozicije pokrivaju neugodan mirisete posao pranja posuđa čine ugodnijim. Cijela linija Likvi je biorazgradiva i ima neutralan pH.

LIKVI ULTRA 125 GODINA

U novu najnapredniju formulaciju Likvi Ultra integrirane su aktivne komponente koje pružaju snažno odmašćivanje posuđa, daju bogatu pjenu pri pranju,  te osiguravaju izvrsne rezultate pranja. Likvi Ultra predstavlja spoj djelotvornosti i funkcionalnosti, a posuđu omogućuje brzo sušenje i sjaj. Likvi ultra 125 godina– slatkasto voćna kombinacija naranče, maline i crnog grožđa začinjena je osvježavajućim notama anisa.Bez obzira na to što kuhate u kuhinji,  Likvi će vas svaki put oduševiti čistim posuđem.

LIKVI ULTRA MICELLAR FORMULA

Novi Likvi Ultra za ručno pranje posuđa obogaćen je Micellarnom komponentom koja dodatno poboljšava učinkovitost uklanjanja svih zaprljanja sa posuđa, te djeluje poput  magneta za masnoće i nečistoće.Već jedna kapljica Likvi Ultra micellar formula stvara bogatu i gustu pjenu. U isto vrijeme je nježan za ruke. Ugodan miris Molecule No 1. zasigurno će svakoga oduševiti. Svatko će ga svatko doživjeti na poseban način jer miris ima svojstvo ponovnog pojavljivanja i svaki puta kad ga osjetite mirisat će Vam drugačije. Suptilan i rafiniran, u jednom je trenutku drvenast, u drugom cvjetni, a svaki je puta topao i senzualan.

Pakiranje: 450 ml
Likvi Ultra Fresh

Likvi Ultra Fresh iznimno je djelotvoran pri uklanjanju najtežih zaprljanja i masnoće s Vašeg posuđa, a glavne su mu odlike izvrsni rezultati pranja i osvježavajući miris limuna.

Pakiranje: 500 ml, 1 L, 1,5 L
Likvi Ultra Original

Likvi Ultra Original brzo će i s lakoćom ukloniti i najteža zaprljanja s posuđa, a glavne su mu odlike iznimni rezultati pranja i osvježavajući miris jabuke i limuna.

Pakiranje: 500 ml, 1 L, 1,5 L
Likvi Ultra Hygienic

Likvi Ultra Hygienic ima izuzetnu moć odmašćivanja osiguravajući čisto i sjajno posuđe. Uklanja neugodni miris sa spužvice za pranje te tijekom pranja posuđa prostor ispunjava svježim mirisom naranče.

Pakiranje: 500 ml, 1 L, 1,5 L
Likvi Ultra Lavanda i smilje

Zahvaljujući formulaciji baziranoj na posebno odabranim aktivnim komponemtama Likvi Ultra Lavanda i smilje uklanja i najteža zaprljanja sa svih vrsta posuđa. Uz bogatu pjenu i neodoljiv miris svježe lavande i smilja, pranje posuđa traje kraće a brisanje nije potrebno

Pakiranje: 500ml
Likvi Natural & Sensitive

Zašto Vaše osjetljive ruke ne bi bile njegovane bez obzira na svakodnevni kontakt s deterdžentom za pranje posuđa? Zahvaljujući eteričnom ulju sedam ljekovitih biljaka, Likvi Natural & Sensitive umirujuće djeluje na kožu ruku i istodobno pruža nenadmašnu snagu u borbi protiv zaprljanja. Proizvod je dermatološki testiran.

Pakiranje: 500 ml, 1 L
Likvi Ultra Apple

Zahvaljujući formulaciji baziranoj na posebno odabranim aktivnim komponentama uklanja i najteža zaprljanja sa svih vrsta posuđa. Uz bogatu pjenu i neodoljiv miris svježe jabuke, pranje posuđa traje kraće a brisanje nije potrebno.

Pakiranje: 500 ml, 1L
Likvi Balsam Camomile

Likvi Balsam Camomile posebno je kreiran kako bi Vašem posuđu omogućio vrhunsku čistoću, a Vašim rukama iznimnu njegu. Posebno odabrani sastojci s blagim mirisom savršeni su za kožu Vaših ruku.

Pakiranje: 500 ml, 1 L, 1,5 L
Likvi Balsam Aloe Vera

Likvi Balsam Aloe Vera idealan je za čisto posuđe i nježne ruke. Sadrže posebno odabrane sastojke biljnog podrijetla koji njeguju kožu ruku, uz ugodan kozmetički miris.

Pakiranje: 500 ml