Nila

Nila Ultimate Care

Nila Ultimate Care je linija tekućih deterdženata za osjetljivo rublje posebno formulirana da pruža vrhunsku njegu i pouzdanu zaštitu boja i vlakana osjetljivih odjevnih predmeta u skladu  s najnovijim znanstvenim dostignućima.

NILA 125 godina

Strast za modom i lijepom odjećom zajednička je svima, a posebno  ženama. Međutim, fina i osjetljiva odjeća zahtijeva i posebnu njegu.U sklopu linije za 125 godina Saponije  razvili smo novu, sofisticiranu formulaciju Nile za obojeno rublje. Nova formulacija Nile  sadrži  sastojke  za zaštitu boja koji fiksiraju  boje na tkaninu i sprječavaju njihovo izbljeđivanje.  Ugrađeni sastojci omogućuju zadržavanje dugotrajne svježine  odjevnih predmeta od sintetike i mješavina.

NILA MICELLAR FORMULA

Formulacija nove Nile Micellar odgovara čak i najosjetljivijoj odjeći izrađenoj od modernih  osjetljivih vlakana, te vune i svile. Kao što se brinete o vašoj koži, i vaši omiljeni odjevni predmeti zahtijevaju odgovarajuću njegu. Zahvaljujući pomno izbalansiranim sastojcima Nila Micellar formula pružit će pravi  anti- age tretman za Vašu odjeću,  jer štiti i njeguje boje,  te obnavlja vlakna odjeće. U Nilu je ugrađen miris parfema Molecule No 1. kojeg će svatko doživjeti na poseban način jer miris ima svojstvo ponovnog pojavljivanja i svaki puta kad ga osjetite mirisat će Vam drugačije. Suptilan i rafiniran, u jednom je trenutku drvenast, u drugom cvjetni, a svaki je puta topao i senzualan.

Nila Mixed Colors Ultimate Care

Tekući deterdžent za pranje osjetljivog obojenog rublja. Ultimativna njega obnavlja boje, sprječava skupljanje ili rastezanje. Sigurna je  za obojane tkanine i šarene tkanine s bijelom podlogom te će se pobrinuti da odjeća ostane živih boja, meka i očuvanog oblika.

Nila Black&Jeans Ultimate Care

Tekući deterdžent za osjetljivu crnu odjeću i jeans.

Pruža ultimativnu njegu i zaštitu vlakana, obnavlja crnu odjeću i onu tamne boje, te sprječava skupljanje ili rastezanje tkanina. Jedinstvena  formula neće uzorkovati gubitak oblika ni oštećenje boja i vlakana jer sadrži blage sastojke za pranje i njegu

Nila Wool & Delicates

Blagi tekući deterdžent za pranje vune, svile i osjetljivog rublja.

Pomno izbalansirani sastojci štite posebno osjetljiva vlakna kao što su vuna, svila, saten, poliester i mješavine pamuka i sintetike te im daje mekoću. Sprječava izbljeđivanje, skupljanje i rastezanje osjetljive odjeće

Nila Baby

Blagi tekući detedžent za osjetljivo rublje i kožu.

Visokokvalitetna formula Nile Baby je  dermatološki testirana na institutu u Milanu. 
Formulacija je  obogaćena lanolinom –  sastojkom  koji se koristi u kozmetičke svrhe, s blagotvornim djelovanjem na kožu. Formulacija ne sadrži boje, a blag miris ne sadrži alergene. Nila Baby nježno održava osjetljive odjevne predmete, dokazano bez izazivanja iritacije osjetljive kože.

Nila Mixed Colors

Nila Mixed Colors praškasti deterdžent namijenjen  je pranju obojenih finih tkanina  na 30,40 i 60 C°.

Djeluje na način da fiksira boje na tkaninu i sprječava njihovo izbljeđivanje, a odjeća će ostati dulje  kao nova.