Kalodont paste za zube

Nove, moderne formulacije Kalodont pasti za zube pružaju djelotvornu zaštitu zuba i usne šupljine. Kalodont paste pružaju cjelovitu zaštitu zubi, izbjeljivanje i svježinu te štite od karijesa i plaqua.

Kalodont Aquaminerals White
Kalodont Oral Care Specialist

Pasta za zube Kalodont Aquaminerals White ima jedinstvenu pH neutralnu formulu 3 u1 za intenzivnu bjelinu i potpunu zaštitu zuba. Kalodont Aquaminerals White ima formulu s višenamjenskim djelovanjem – pasta za zube i vodica za usta koja učinkovito čisti i najnedostupnija mjesta u usnoj šupljini.

Pakiranje: 75 ml
Kalodont Multi Repair
Kalodont Oral Care Specialist

Pasta za zube Kalodont Multi Repair ima jedinstvenu pH neutralnu formulu koja sadrži učinkovitu kombinaciju aktivnih sastojaka – fluor, kalijev nitrat, tetrakalijev pirofosfat. Pasta izravno djeluje na smirivanje živaca zuba i uklanjanje preosjetljivosti zuba. Redovitim korištenjem Kalodont Multi Repair pomaže u obnavljanju zubne cakline, pruža olakšanje kod osjetljivosti zuba te jamči potpunu zaštitu zuba i usne šupljine.

Pakiranje: 75 ml
Kalodont Gum Protection
Kalodont Oral Care Specialist

Kalodnt  Gum Protection pasta  za zube sadrži kompleks aktivnih sastojaka koji pozitivno utječu na osjetljive, upaljene desne i one sklone krvarenju. 

S EKSTRAKTOM KADULJE  koja ima antiseptično i protuuplano djelovanje.

EKSTRAKT PROPOLISA  koji smanjuje osjetljivost zuba i zubnog mesa.

Pakiranje: 75 ml
Kalodont White&Natural
Kalodont Oral Care Specialist

Osobe koje svakodnevno koriste Kalodont White & Natural pastu za zube imaju zdrave i bijele zube. Ova pasta sadrži sodu bikarbonu koja djeluje na zubnu caklinu poput pilinga - detaljno i nježno čisti sve do najsitnijih čestica i uklanja nepoželjnu pigmentaciju. Pasta ne sadrži fluor.

Pakiranje: 75 ml
Kalodont Microgranule

Prozirna gel pasta s mikrogranulama stvara bogatu pjenu  koja prodire do teško dostupnih mjesta  i pruža trostruko djelovanje:  jača zube i štiti od karijesa, mikrogranule temeljito i učinkovito čiste i poliraju zube  te snažno osvježavaja dah. Obogaćena  je uljem mente i mentolom.

Pakiranje: 50 ml, 75 ml, 125 ml
Kalodont Microgranule Fresh Mint

Kalodont Microgranule Fresh Mint sadrži mikrogranule koje čiste i najteže dostupna mjesta između zuba i problematična mjesta uz desni. Ova gel pasta stvara bogatu pjenu koja prodire duboko između zuba i pruža četverostruko djelovanje -  jača zube, štiti od karijesa, temeljito čisti i snažno osvježava dah.

Pakiranje: 50 ml, 75 ml, 125 ml
Kalodont Whitening

Kalodont Whitening sadrži sitna bijela mikrozrnca koja čiste i poliraju zube  te ih čini glatkima  i bijelima. Kalodont Whitening  jača zubnu caklinu i pruža pouzdanu zaštitu protiv karijesa. Svježa snažna pepermint arome pruža  osjećaj svježine još dugo nakon pranja zuba.

Pakiranje: 75 ml
Kalodont Herbal

Kalodont Herbal pasta za zube pruža prirodnu zaštitu cijele usne šupljine. Formulacija je obogaćena sa šest ljekovitih biljaka koje imaju brojne blagotvorne učinke na zube i usnu šupljinu – zaustavlja krvarenja i pomaže kod oštećenja, opeklina i upala, dezinficira i učvršćuje zubno meso, djeluje protuupalno i antibakterijski, ima antivirusno i umirujuće djelovanje te osvježava dah.

Pakiranje: 75 ml, 125 ml
Kalodont Extra Clean

Kalodont Extra Clean pasta za zube uklanja mrlje sa zuba i sprječava nastajanje zubnog kamenca, a kalcijev fosfat dodatno štiti zubnu caklinu od karijesa. Kalodont Extra Clean formula za zdrave i jake zube i dugotrajno svjež dah.

Pakiranje: 75 ml
Kalodont Strong Mint i Ultra Fresh

Nove gel formulacije Fresh – Care izravno štite od karijesa i efikasno uklanjaju  plaque te pružaju  dugotrajnu svježinu i čistoću. Kalodont Fresh – Care paste za zube dostupne su u dvije osvježavajuće varijante – Strong Mint i Ultra Fresh.

Pakiranje: 50 ml, 125 ml
Kalodont Junior

Kalodont Junior  pasta za zube namijenjena je djeci  iznad 6 godina. Kalodont Junior pruža pouzdanu zaštitu od karijesa i povoljno utječe na zdravlje desni. Formulacija je obogaćena aktivnim sastojkom pantenolom koji ima vitaminsko djelovanje. Pasta je u potpunosti prilagođena djeci, stoga je bez šećera, bez konzervansa i pH neutralna.