Činimo više za generacije koje dolaze!

Odgovorno ponašanje prema okolišu ima visok prioritet  u poslovanju  Saponije i njeno je trajno opredjeljenje. Naša vizija je održivost koja obuhvaća ekološke, ekonomske i društvene vidove – od sirovina do konačne biološke razgradnje proizvoda.

Već niz godina potrošači postaju sve osvješteniji po pitanju utjecaja na okoliš, brinu o utjecaju proizvoda te na samu kvalitetu života i društva u cjelini. U skladu s tim biraju proizvode koji ne štete okolišu ili je njihov utjecaj na okoliš minimalan. Međutim i dalje im je važno da proizvodi budu učinkoviti i cjenovno prihvatljivi. Proizvodi na bazi biljnih i mineralnih sirovina koriste snagu prirode i pomažu održavanju zdravog doma, obitelji i okoliša.

Osnovne značajke svih proizvoda iz linije ECO ACTIVE NATURE:

  • snažni brendovi koji imaju povjerenje potrošača
  • besprijekorna čistoća
  • sadrže visokovrijedne sastojke koji doprinose učinkovitosti proizvoda
  • ambalaža se može reciklirati
  • proizvodi nisu testirani na životinjama
  • imaju minimalni utjecaj na okoliš


Certifikat EU Ecolabel je dobrovoljan instrument zaštite okoliša pomoću kojeg mi kao proizvođač pokazujemo da poštujemo visoke standarde zaštite okoliša tijekom cijelog životnog ciklusa proizvoda.

Certifikat EU Ecolabel je važan u promicanju međunarodne politike održive proizvodnje i potrošnje kojoj je cilj smanjiti negativan učinak proizvodnje i potrošnje na okoliš, zdravlje, klimu i prirodna dobra te poticati društveno odgovorno poslovanje i održive stilove života. On daje poruku kupcima i potrošačima da naš proizvod zadovoljava stroga ekološka mjerila koje je provjerila treća nezavisna institucija i koji je priznat u svim zemljama EU.

FAKS HELIZIM ECO ACTIVE NATURE

Faks helizim Eco Active Nature praškasti deterdžent preporučujemo svima koji su skloni alergijama, odnosno svima koji žele živjeti zdravo, u skladu s prirodom koja nas okružuje. Osigurava dubinsku čistoću rublja, a u isto vrijeme njeguje odjeću, ne sadrži mirise, ni alergene iz mirisa.
Dermatološki je testiran, nije testiran na životinjama, ne sadrži sastojke životinjskog podrijetla a ambalaža se može reciklirati.
Deterdžent je iznimno djelotvoran na nižim temperaturama pranja već od 20°C, pa omogućuje štednju energije.
Vegan friendly
Pakiranje: 1,17 kg

FAKS HELIZIM ECO ACTIVE NATURE GEL

Faks Eco Active Nature gel je univerzalni deterdžent iznimne snage pranja koji osigurava dubinsku čistoću rublja, a u isto vrijeme njeguje odjeću. Preporučujemo ga svim osobama s osjetljivom kožom. Ne sadrži mirise, a time ni alergene iz mirisa.
Dermatološki je testiran, ne sadrži sastojke životinjskog podrijetla i nije testiran na životinjama. Deterdžent je iznimno djelotvoran na nižim temperaturama pranja već od 20°C, pa omogućuje štednju energije.
Ambalaža se može reciklirati.
Vegan friendly
Pakiranje: 900 ml

ORNEL ECO ACTIVE NATURE

Ornel Aloe Eco Active Nature, obogaćen ekstraktom Aloe Vere, je omekšivač s posebno odabranom nježnom mirisnom kompozicijom bez dodatka bojila i alergena. Čini rublje mekim i podatnim, a sa svojom biorazgradivom formulom, ne samo da je siguran za okoliš već je i posebno pogodan za osobe s osjetljivom kožom. Proizvod je dermatološki testiran. Specijalna funkcija Quick Dry* osigurava brže sušenje rublja. Nije testiran na životinjama.
*U odnosu na rublje gdje pri pranju nije korišten omekšivač
Pakiranje: 900 ml

ARF STAKLO ECO ACTIVE NATURE

Arf Staklo Eco Active Nature daje dugotrajan sjaj bez tragova brisanja na svim površinama koje se čiste, a siguran je i za okoliš jer sadrži 99,9% prirodnih sastojaka iz obnovljivih izvora. Ova inovativna formula ne sadrži bojila i alergene. Proizvod nije testiran na životinjama.
Svi sastojci proizvoda su u potpunosti usklađeni s europskim ekološkim standardima što potvrđuje i EU Ecolabel certifikat, a visoka učinkovitost proizvoda potvrđena je na priznatom njemačkom institutu.
Vegan friendly
Pakiranje: 750 ml

ARF KUPAONICA ECO ACTIVE NATURE

Arf Kupaonica Eco Active Nature s formulacijom od 99,9% prirodnih sirovina iz obnovljivih izvora, učinkovito će ukloniti kamenac i ostale nečistoće u kupaonici. Nakon čišćenja površine se lako ispiru, brzo se suše i ostaju sjajne.  Ova inovativna formula ne sadrži bojila i alergene. Proizvod nije testiran na životinjama.
Svi sastojci proizvoda su u potpunosti usklađeni s europskim ekološkim standardima što potvrđuje i EU Ecolabel certifikat, a visoka učinkovitost proizvoda potvrđena je na priznatom njemačkom institutu.
Vegan friendly
Pakiranje: 750 ml

ARF CREAM ECO ACTIVE NATURE

Arf Cream Eco Active Nature snagom prirodnih mikro kristala odstranit će i najtvrdokornija zaprljanja bez ogrebotina na površinama koje se čiste. Nezamjenjiv je u čišćenju štednjaka, sudopera, keramičkih pločica, kada, umivaonika. Proizvod nije testiran na životinjama.
Vegan friendly
Pakiranje: 450 ml

LIKVI ECO ACTIVE NATURE

Likvi Eco Active Nature s koncentriranom formulom koja sadrži prirodne sirovine iz obnovljivih izvora, snažno odmašćuje posuđe, daje bogatu pjenu pri pranju, te osigurava izvrsne rezultate pranja.
Svi sastojci proizvoda su u potpunosti usklađeni s europskim ekološkim standardima što potvrđuje i EU Ecolabel certifikat, a visoka učinkovitost proizvoda potvrđena je na priznatom njemačkom institutu.
Proizvod je dermatološki testiran te je posebno nježan za kožu. Nije testiran na životinjama.
Vegan friendly
Pakiranje: 450 ml