Arf kupaonica

Arf Dezisan

Arf Dezisan je univerzalno sredstvo za čišćenje i dezinfekciju koje s lakoćom uklanja vodeni kamenac, razgrađuje tvrdokornu prljavštinu i dokazano uništava 99,9% bakterija te su površine čiste i dezinficirane. Za uklanjanje jačih zaprljanja preporučuje  se koncentrirani Arf Dezisan jer se na taj način površine i dezinficiraju, dok se za svakodnevno čišćenje i pranje velikih površina preporučuje razrijediti sredstvo u vodi (pločice,sanitarije). Arf Dezisan  pruža posebno zadovoljstvo čišćenja  jer, uz savršen sjaj, ostavlja  i ugodan svjež miris. Dostupan je u tri mirisne varijante: Fresh, Citrus, Ocean.

PAKOVANJA

ARF PROFESSIONAL KUPAONICA

Izuzetna profesionalna snaga za blistavu čistoću kupaonice.
Brzo i učinkovito uklanja naslage kamenca, hrđu i tvrdokorne mrlje.
Iznimna snaga čišćenja koja ne oštećuje površine.

PAKOVANJA

ARF DEOBAD 5X DUŽE DJELOVANJE

Arf Deobad 5X djelovanje s lakoćom odstranjuje vodeni kamenac, ostatke sapuna i druga zaprljanja koja se talože na kadi, tuš kabini, umivaoniku, slavini ili keramičkim pločicama. Sredstvo sadrži posebne komponente višenamjenskog djelovanja koje stvaraju zaštitni film na očišćenoj površini osiguravajući tako i do 5 puta dužu zaštitu površine od taloženja vodenog kamenca i drugih nečistoća. Na taj način čišćenje je znatno lakše, a površine su duže vremena sjajne i bez tragova vode.

PAKOVANJA

ARF KUPAONICA ACTIVE NATURE

Sredstva za kupaonicu ponekad mogu biti agresivni prema Vama i prirodi. Arf Kupaonica agresivan će biti samo prema kamencu i nečistoćama, a blag mirisom i sastavom prema Vama. 100% razgradiva ambalaža i sastav biljnog podrijetla jamstvo je zaštite okoliša.

PAKOVANJA

ARF EXTREME 5X

Ekstremnu higijensku čistoću za sve sanitarije u Vaše domove Vam donosi novi Arf Extreme.   5 x snažnije, brže i lakše uklanja kamenac i ostala zaprljanja istovremeno dezinficirajući površine.  Inovativna formula omogućava dvojaku primjenu. Upotrijebite ga koncentriranog za čišćenje WC školjke i većih tvrdokornih naslaga kamenca  ili razrijeđenog s vodom za svakodnevno čišćenje sanitarija poput kada, umivaonika i keramičkih pločica.

PAKOVANJA

NOVOSTI

23. listopada 2014.

MAGIC MOMENTS

19. veljače 2014.

120 GODINA

11. travnja 2013.

Kalodont Šumska Jagoda