Ornel

Ornel Elixir

Uronite u svijet mirisa Ornela Elixir ...

 

Elixir,  koji je oduvijek poznat kao čarobna tekućina, nadahnuo nas je da kreiramo novu mirisnu kolekciju oplemenjivača Ornel Elixir.  Jedinstvene formule novih oplemenjivača s esencijalnim uljima rublju daju dugotrajnu i neusporedivu mekoću kombiniranu sa neodoljivim mirisima iz samog srca prirode.

 

Uronite u svijet mirisa Elixir OrnelJasmine & Cotton koji skriva svježinu proljetnih cvjetova dok ElixirChocolate & Vanilla zavodi zanosnim notama vanilije s Madagaskara i cvjetno orijentalnim tonovima mošusa i ambre. Neodoljiv miris Elixir Ornel Lavander & Herbs djeluje blagotvorno i antidepresivno na način da nas smiruje, opušta i uklanja osjećaj napetosti i stresa kojem smo svi danas izloženi. U srcu Ornel Elixir Magnolia&Sandal skrivaju se opojni tonovi magnolije, jasmina i ruže koji otvaraju i podižu duh, opuštaju i umiruju.

 

Dopustite da Vas osvoji dugotrajna svježina čarobnih mirisnih nota zbog kojih ćete poželjeti uživati u mirisu dobrog raspoloženja koji će vas pratiti cijeli dan. Zaboravite svakodnevnicu i odlutajte u jedan sasvim novi mirisni svijet, Ornel svijet. 

 

PAKOVANJA

ORNEL NATURAL & SENSITIVE

Osjetljiva koža zahtijeva posebnu njegu i zato je važno da dodir odjeće na tijelu ne izaziva neugodan osjećaj i iritaciju. Ornel natural &sensitive sa ekstraktom aloe vera jamči Vam jedinstvenu mekoću bez iritacija, a formula bez alergena i bojila osigurava blagotvoran učinak.

Linija Ornela pojavljuje se u dvije mirisne varijante Ornel Flower Nectar i Aloe Milk koje će osvojiti sva Vaša osjetila. Proizvod je dermatološki testiran.

PAKOVANJA

ORNEL CALMING, VIOLET I BABYSOFT

Ornel Calming oplemenit će Vaše rublje umirujućim notama Mediterana. S Ornel Violetom osjetit ćete svu toplinu biljnih i voćnih nota, a Ornel Babysoft brine se za nježnost i mekoću rublja svojim posebno formuliranim sastavom i toplim mirisom vanilije.

PAKOVANJA

ORNEL BASIC COLLECTION

Inspirirani zanosnim proljetnim notama poželjeli smo da nas taj miris prati svakodnevno. Uz Ornel - Sunny Day, Blue Fantasy i Flower Dream uživajte u rublju iznimne mekoće dok Vas čarolija dugotrajanog mirisa nadahnutog toplim cvijetnim notama prati svakog trenutka.

PAKOVANJA

ORNEL MEKSI (za izvozna tržišta)

Ornel meksi je nekoncentrirani oplemenjivač rublja koji se odlikuje nježnim cvjetnim mirisom i ugodnom mekoćom tkanine

PAKOVANJA

ORNEL HARMONY

Ornel Harmony je idealno rješenje za sve one  koje žele dodatnu svježinu svojeg rublja i posteljine. Upotrebom Ornel Harmony spriječit ćete nastajanje vodenog kamenca, očuvati glačalo te mu produžiti životni vijek, a rublju pružiti savršenu harmoniju svježine i mirisa.

PAKOVANJA