Ornel

Ornel Lifestyle

Oplemenjivač rublja
U sklopu linije proizvoda Lifestyle predstavljamo Ornel Lifestyle oplemenjivač očaravajućeg mirisa. Koncept Ornela Lifestyle osmišljen je na način da probudi osjetila naših potrošača kroz jedinstven, atraktivan i intenzivan miris, modernu boju samog proizvoda i atraktivan dizajn. Senzualni mirisi prate trendove visoke mode. Slatki voćno-topli senzualni dodir potiče Vas na osjećaj superiornosti, slobode i energičnosti. U vršnim notama je lišće mandarine i dudovo cvijeće, u srcu je cvijet dame noći, bugarska ruža i cvijet naranče, a u bazi je burbonska vanilija, sandalovina i guaiacwood ulje.
Ornel Lifestyle rublju pruža intenzivan fini miris i mekoću.

ORNEL BE YOURSELF

Ornel Unique
Ornel Unique predstavlja jedinstvenu, zavodljivu i sofisticiranu kreaciju, poziva Vas da se predate izazovno slatkom mirisnom ozračju. Mirisna interpretacija u vrhu pretočena je u sočni akord cvijeta maline i nota zelene jabuke, dok je u srcu kreacije slatka karamela okupana ružinom vodicom, orijentalne note pačulija i vanilije daju mu snagu, posebnost i prestiž. Moderni i glamurozni, delikatno osmišljeni miris neka budi u Vama skrivenu jedinstvenost.

Ornel Inspired
Ova snažna kompozicija ispunjena samopouzdanjem osvaja notama lavande, rajskog irisa, pudraste vanilije, raskošne ambre, cedra i vetivera. Miris inspiriran notama kojima ne mogu odoljeti snažne i temperamentne osobe. Neka Vaše rublje i Vaša duša odiše stavom i karakterom uz osjećaj topline i neodoljivu mekoću božanstvenih mirisnih nota.

Ornel Sensual
Intenzivna i moćna kreacija senzualnih akorda nudi Vam neodoljivo opojan miris ruže fiksiran notama ambre, mošusa, cedra, pačulija i vanilije. Miris komponiran zavodljivom pričom o ruži koja leži na  drvenastim i vanilastim notama. Osjetite zanosni neodoljivo zavodljiv miris, s odlučno intimnim i profinjenim dodirom senzualnosti.

Ornel Golden Dream - Exclusive

Na prvi udah ovaj miris osvaja mekoćom opojnih nota cvijeta naranče i jasmina orošenih sočnim sokom nektarine. Da bi zlatni snovi potrajali dodane su dragocjene mirisne esencije mošusa, ambre i sandalovine.

Ornel Mystery Night - Exclusive

Ovaj misteriozan miris otvaraju osvježavajuća ulja limuna i naranče. Latice orhideja, geranija i ruža ispunjavaju njegovo srce, dok mu zavodljivu baršunastu mekoću daju plemenite note sandalovine, ambre i mošusa. S mirisom Ornela Mystery Night odlepršajte u bajkovita prostranstva snova

Ornel Samba

Samba je bezbrižan brazilski ples koji karakteriziraju usklađeni valoviti pokreti tijela plesača.Ornel Samba osvaja svojim razigranim prpošnim notama egzotičnog voća naranče, ananasa i maracuje. Senzualno srce ovoga Ornela čine cvjetovi tuberoze, orhideja s Tahitija i žutih ruža. Opojni mirisi sandalovine, mošusa i vanilije s Madagaskara podarit će rublju zavodljivubaršunastu mekoću.

PAKOVANJA

Ornel Valcer

Valcer je ples raskošnih bečkih balova.Ornel Valcer budi romantične uspomene prvih poljubaca.
Miris se otvara svježim notama jabuke, kruške i lavande. Romantično srce Ornela Valcer tvore raskošni mirisi ruže, ljubičice i orhideje, a trajnost i mekoću zaokružuje harmonična kombinacija sandalovine, mošusa, ambre i vanilije.

PAKOVANJA

Ornel Tango

Ornel Tango poput plesa po kojemu je dobio ime ovaj je miris erotičan, zavodljiv i prepun iznenađenja. Vršne note otvaraju se svježim voćnim mirisom maline, kupine i crnog ribizla. Nježno srce Ornela Tango sastoji se od latica crvene ruže, bijele orhideje i opojnog jasmina.Trajnost i neponovljiv osjećaj mekoće na rublju daje strastvena kombinacija mošusa, ambre i pačulija.

PAKOVANJA

Ornel Elixir

Uronite u svijet mirisa Ornela Elixir ...

 

Elixir,  koji je oduvijek poznat kao čarobna tekućina, nadahnuo nas je da kreiramo novu mirisnu kolekciju oplemenjivača Ornel Elixir.  Jedinstvene formule novih oplemenjivača s esencijalnim uljima rublju daju dugotrajnu i neusporedivu mekoću kombiniranu sa neodoljivim mirisima iz samog srca prirode.

 

Uronite u svijet mirisa Elixir OrnelJasmine & Cotton koji skriva svježinu proljetnih cvjetova dok ElixirChocolate & Vanilla zavodi zanosnim notama vanilije s Madagaskara i cvjetno orijentalnim tonovima mošusa i ambre. Neodoljiv miris Elixir Ornel Lavander & Herbs djeluje blagotvorno i antidepresivno na način da nas smiruje, opušta i uklanja osjećaj napetosti i stresa kojem smo svi danas izloženi. U srcu Ornel Elixir Magnolia&Sandal skrivaju se opojni tonovi magnolije, jasmina i ruže koji otvaraju i podižu duh, opuštaju i umiruju.

 

Dopustite da Vas osvoji dugotrajna svježina čarobnih mirisnih nota zbog kojih ćete poželjeti uživati u mirisu dobrog raspoloženja koji će vas pratiti cijeli dan. Zaboravite svakodnevnicu i odlutajte u jedan sasvim novi mirisni svijet, Ornel svijet. 

 

PAKOVANJA

ORNEL NATURAL & SENSITIVE

Osjetljiva koža zahtijeva posebnu njegu i zato je važno da dodir odjeće na tijelu ne izaziva neugodan osjećaj i iritaciju. Ornel natural &sensitive sa ekstraktom aloe vera jamči Vam jedinstvenu mekoću bez iritacija, a formula bez alergena i bojila osigurava blagotvoran učinak.

Linija Ornela pojavljuje se u dvije mirisne varijante Ornel Flower Nectar i Aloe Milk koje će osvojiti sva Vaša osjetila. Proizvod je dermatološki testiran.

PAKOVANJA

ORNEL CALMING, VIOLET I BABYSOFT

Ornel Calming oplemenit će Vaše rublje umirujućim notama Mediterana. S Ornel Violetom osjetit ćete svu toplinu biljnih i voćnih nota, a Ornel Babysoft brine se za nježnost i mekoću rublja svojim posebno formuliranim sastavom i toplim mirisom vanilije.

PAKOVANJA

ORNEL BASIC COLLECTION

Inspirirani zanosnim proljetnim notama poželjeli smo da nas taj miris prati svakodnevno. Uz Ornel - Sunny Day, Blue Fantasy i Flower Dream uživajte u rublju iznimne mekoće dok Vas čarolija dugotrajanog mirisa nadahnutog toplim cvijetnim notama prati svakog trenutka.

PAKOVANJA

ORNEL MEKSI (za izvozna tržišta)

Ornel meksi je nekoncentrirani oplemenjivač rublja koji se odlikuje nježnim cvjetnim mirisom i ugodnom mekoćom tkanine

PAKOVANJA