Univerzalna sredstva za čišćenje

Različite površine u kući te različita zaprljanja iziskuju upotrebu velikog broja sredstava. Za Vas smo pripremili paletu univerzalnih sredstava za čišćenje koja obuhvaćaju brandove Arf, Bis Universal i Vim.

Arf univerzalna sredstva za čišćenje

Uštedite vrijeme i novac i u širokoj paleti Arf univerzalnih sredstava pronađite djelotvorna sredstva za čišćenje i njegu najzahtjevnijih površina u Vašem domu.

Arf Cream
Natural, Professional, Citro i Original

Arf Cream pouzdano čisti i njeguje i najzahtjevnije površine u domu. Kombinacijom snage mekog abraziva i djelotvornosti aktivnih sastojaka, Arf Cream odstranit će i najtvrdokornija zaprljanja, ne ostavljajući ogrebotine na predmetima koje čistite. Nezamjenjiv je u čišćenju štednjaka, sudopera, keramičkih pločica, kada, umivaonika.

Dolazi u  četiri varijante: Natural, Professional, Citro i Original.

Pakiranje: 450 ml
Arf Cream Lifestyle

Arf Cream Lifestyle pouzdano čisti i njeguje i najzahtjevnije površine u domu.Kombinacijom snage mekog abraziva i djelotvornosti aktivnih sastojaka, sa svježim prirodnim cvjetnim mirisom upotpunjenim notama začinskog bilja, Arf Cream Lifestyle odstranit će i najtvrdokornija zaprljanja, ne ostavljajući ogrebotine na predmetima koje čistite. Nezamjenjiv je u čišćenju staklokeramike, štednjaka, sudopera, keramičkih pločica, kada, umivaonika.

Pakiranje: 450 ml
Arf Gord

Arf Gord je univerzalno sredstvo za čišćenje bez abraziva, namijenjen čišćenju svih vodoperivih površina u kućanstvu. Može se upotrebljavati u razrijeđenom ili koncentriranom obliku, ovisno o jačini zaprljanja. Uz Arf Gord vaš će dom odisati čistoćom i svježinom mirisa crnogorice.

Pakiranje: 500 ml
Arf Professional Universal

Jedinstvena formula učinkovito čisti plastiku, metal, staklo i drvo te daje sjaj i ugodan miris.

Pakiranje: 750 ml
Arf Blic

Arf Blic nezamjenjiv je u čišćenju i njezi predmeta od nehrđajućeg čelika. Učinkovito sredstvo kojim ćete jednostavno ukloniti mrlje i kamenac te zadržati prvobitan sjaj posuđa, štednjaka, sudopera, slavina, nape i drugih predmeta.

Pakiranje: 750 ml
ARF ODMAŠĆIVAČ PROFESSIONAL

Arf odmašćivač professional je univerzalno sredstvo za uklanjanje masnih i drugih težih zaprljanja sa različitih površina (štednjak, hladnjak, mikrovalne pećnice, vrtni namještaj, roletne, bicikli, radijatori).

Osim toga, uspješno uklanja i različita zaprljanja sa  tekstila. Efikasno uklanja stara zaprljanja bez napora, a zahvaljujući inovativnom sastavu štiti površine od novih zaprljanja.

Pakiranje: 650ml