Likvi

“Najbolje od kada brinemo o posuđu” slogan je koji najbolje opisuje liniju deterdženata za pranje posuđa Likvi. Odlikuju se izuzetnom snagom odmašćivanja, bogatom i stabilnom pjenom, a ugrađene mirisne kompozicije pokrivaju neugodan mirisete posao pranja posuđa čine ugodnijim. Cijela linija Likvi je biorazgradiva i ima neutralan pH.

Likvi Ultra Fresh

Likvi Ultra Fresh iznimno je djelotvoran pri uklanjanju najtežih zaprljanja i masnoće s Vašeg posuđa, a glavne su mu odlike izvrsni rezultati pranja i osvježavajući miris limuna.

Pakiranje: 500 ml, 1 L, 1,5 L
Likvi Ultra Original

Likvi Ultra Original brzo će i s lakoćom ukloniti i najteža zaprljanja s posuđa, a glavne su mu odlike iznimni rezultati pranja i osvježavajući miris jabuke i limuna.

Pakiranje: 500 ml, 1 L, 1,5 L
Likvi Ultra Hygienic

Likvi Ultra Hygienic ima izuzetnu moć odmašćivanja osiguravajući čisto i sjajno posuđe. Uklanja neugodni miris sa spužvice za pranje te tijekom pranja posuđa prostor ispunjava svježim mirisom naranče.

Pakiranje: 500 ml, 1 L, 1,5 L
Likvi Ultra Lavanda i smilje

Zahvaljujući formulaciji baziranoj na posebno odabranim aktivnim komponemtama Likvi Ultra Lavanda i smilje uklanja i najteža zaprljanja sa svih vrsta posuđa. Uz bogatu pjenu i neodoljiv miris svježe lavande i smilja, pranje posuđa traje kraće a brisanje nije potrebno

Pakiranje: 500ml
Likvi Natural & Sensitive

Zašto Vaše osjetljive ruke ne bi bile njegovane bez obzira na svakodnevni kontakt s deterdžentom za pranje posuđa? Zahvaljujući eteričnom ulju sedam ljekovitih biljaka, Likvi Natural & Sensitive umirujuće djeluje na kožu ruku i istodobno pruža nenadmašnu snagu u borbi protiv zaprljanja. Proizvod je dermatološki testiran.

Pakiranje: 500 ml, 1 L
Likvi Ultra Apple

Zahvaljujući formulaciji baziranoj na posebno odabranim aktivnim komponentama uklanja i najteža zaprljanja sa svih vrsta posuđa. Uz bogatu pjenu i neodoljiv miris svježe jabuke, pranje posuđa traje kraće a brisanje nije potrebno.

Pakiranje: 500 ml, 1L
Likvi Balsam Camomile

Likvi Balsam Camomile posebno je kreiran kako bi Vašem posuđu omogućio vrhunsku čistoću, a Vašim rukama iznimnu njegu. Posebno odabrani sastojci s blagim mirisom savršeni su za kožu Vaših ruku.

Pakiranje: 500 ml, 1 L, 1,5 L
Likvi Balsam Aloe Vera

Likvi Balsam Aloe Vera idealan je za čisto posuđe i nježne ruke. Sadrže posebno odabrane sastojke biljnog podrijetla koji njeguju kožu ruku, uz ugodan kozmetički miris.

Pakiranje: 500 ml
Likvi Ultra Lifestyle

Likvi Ultra Lifestyle brzo će i s lakoćom ukloniti i najteža zaprljanja  s posuđa, a glavne su mu odlike iznimni rezultati pranja i osvježavajući miris. Upečatljiv i glamurozan svjež voćni miris zelene jabuke probudit će sva Vaša osjetila.

Pakiranje: 500 ml