Ornel

U liniji oplemenjivača rublja Ornel ugrađeno je znanje i nastojanje da Vašem rublju pružimo jedinstvenu mekoću i dugotrajan miris. Mirisne varijante pomno su odabrane kako bi zadovoljile i najzahtjevnije ukuse potrošača.

ORNEL FRENCH STYLE COLLECTION
Ornel est Très jolie, Ornel est À la mode, Ornel est Chic

Nadahnut savršenstvom parfema, Ornel French style otkriva neodoljivu raskoš i mekoću rublja. Svakim pokretom otkrivaju se očaravajuće mirisne note zavodljivog i nježnog dodira. Inkapsulirani miris u Ornelu oslobađa miris na rublju, a puni dojam se osjeća pri dodiru ili u kontaktu s tkaninom i produžava dugotrajni dojam svježine.Ornel est Très jolie, budite uvijek sa stavom.  Ornel est À la mode, zamislite da Vas ljudi prepoznaju zatvorenih očiju. Ornel est Chic, ostavite za sobom zavodljivi mirisni trag sofisticirane elegancije. Moderni i glamurozni, delikatno osmišljeni miris Ornel est Unique neka budi u Vama skrivenu jedinstvenost.

Ornel Calming, Violet i Babysoft

Mirisne kreacije Ornel oplemenjivača rublja nježne su i osvježavajuće, a Vašem rublju daju neodoljivu mirisnu mekoću. Ornel Calming oplemenit će Vaše rublje umirujućim notama Mediterana. S Ornel Violetom osjetit ćete svu toplinu biljnih i voćnih nota. Ornel Babysoft brine za nježnost i mekoću rublja svojim posebno formuliranim sastavom i toplim mirisom vanilije. Proizvod je dermatološki testiran.

Ornel Natural & Sensitive
Aloe Milk, Flower Nectar

Osjetljiva koža zahtijeva posebnu njegu i zato je važno da dodir odjeće na tijelu ne izaziva neugodan osjećaj i iritaciju.  Linija Ornel Natural & Sensitive pojavljuje se u dvije mirisne varijante, Ornel Flower Nectar i Ornel Aloe Milk, koje će osvojiti sva Vaša osjetila. Proizvodi su dermatološki testirani.

Ornel Elixir
Ornel Elixir Jasmine & Cotton, Magnolia & Sandal, Chocolate & Vanilla

Elixir, koji je oduvijek poznat kao čarobna tekućina, nadahnuo nas je da kreiramo mirisnu kolekciju oplemenjivača Ornel Elixir. Jedinstvene formule novih oplemenjivača rublju daju dugotrajnu i neusporedivu mekoću kombiniranu s neodoljivim mirisima iz samog srca prirode. Uronite u svijet mirisa Ornel Elixir Jasmine & Cotton koji skriva svježinu proljetnih cvjetova. U srcu Ornel Elixir Magnolia & Sandal skrivaju se opojni tonovi magnolije, jasmina i ruže koji otvaraju i podižu duh, opuštaju i umiruju. Ornel Elixir Chocolate & Vanilla zavodi zanosnim notama vanilije s Madagaskara i cvjetno orijentalnim tonovima mošusa i ambre.

Ornel Exclusive
Golden Dream, Mystery Night

Ornel Exclusive liniju čine dva oplemenjivača rublja koja će Vas osvojiti svojim mirisnim kreacijama, a Vaše će rublje obogatiti savršenom mekoćom. Ornel Golden Dream na prvi udah osvaja mekoćom opojnih nota cvijeta naranče i jasmina Vašem rublju daje iznimnu mirisnu mekoću. Misteriozan miris Ornel Mystery Night oplemenjivača rublja otvaraju osvježavajuća ulja limuna i naranče. S mirisom Ornela Mystery Night odlepršajte u bajkovita prostranstva snova.

Ornel Lavanda i smilje

Jedinstvena formula Ornel oplemenjivača rublju daje dugotrajnu mekoću kombiniranu s neodoljivim mirisima iz samog srca prirode. Neodoljiv miris lavande i smilja djeluje blagotvorno i antidepresivno te nas smiruje, opušta i uklanja osjećaj napetosti i stresa kojem smo svi danas izloženi. Ako želite biti okruženi pozitivnim vibracijama isprobajte novu varijantu i uživajte u mirisu dobrog raspoloženja koji će vas pratiti cijeli dan.

Ornel Lifestyle

U sklopu linije proizvoda Lifestyle predstavljamo Ornel Lifestyle oplemenjivač očaravajućeg mirisa. Koncept Ornela Lifestyle osmišljen je na način da probudi osjetila naših potrošača kroz jedinstven, atraktivan i intenzivan miris, modernu boju samog proizvoda i atraktivan dizajn. Senzualni mirisi prate trendove visoke mode. Slatki voćno-topli senzualni dodir potiče vas na osjećaj superiornosti, slobode i energičnosti.

Ornel Meksi

Ornel Meksi odlikuje se nježnim cvjetnim mirisom i ugodnom mekoćom tkanine.