Faks helizim

Faks helizim univerzalni je deterdžent koji zahvaljujući stalnim inovacijama osigurava izuzetnu snagu pranja i osebujnost mirisa. Faks helizim omiljeni je deterdžent generacijama kućanica, što je potvrda njegove izuzetne učinkovitosti.

Faks helizim Premium Formula

Novi Faks helizim Premium Formula je univerzalni  deterdžent  vrhunske  kvalitete  inoviran u skladu  sa  najnovijim saznanjima  na području pranja rublja.  Nova kompaktirana  formulacija s snagom  multienzima,  u sinergiji s ostalim komponentama formulacije djelotvorno uklanja različite tipove mrlja, prodire duboko u vlakna  i osigurava  dubinsku  čistoću rublja. Posebno je  djelotvorna na niskim temperaturama pranja, već od 20°C, osigurava  briljantnu čistoću,  te štedi energiju.  Za svježu i mirisnu odjeću, udobnu za nošenje,  meko i mirisno posteljno rublje i ručnike -  Faks helizim  Premium Formula.

Faks helizim Lavanda i smilje

Faks helizim Lavanda i smilje je univerzalni deterdžent za strojno pranje rublja koji uz besprijekornu  čistoću rublja pruža neponovljiv mirisni doživljaj. Nova  Premium  formula Faks helizima Lavanda i smilje s jedinstvenom snagom multienzima   izuzetno je djelotvorna  te  osigurava izvrsne rezultate pranja osobito na niskim temperaturama pranja.  Mediteransko sunce i škrta zemlja pružaju nam neprocjenjivo bogatstvo bilja čiji  su mirisi omiljeni od davnina. Lavanda, kraljica Mediterana  i smilje predstavljaju jedinstvenu mirisnu  kombinaciju koja će oduševiti sve istinske zaljubljenike u prirodu i prirodne sastojke.

Faks helizim Pure Energy Natural & Sensitive

Naša preporuka za djecu i sve osobe s osjetljivom kožom je novi Faks helizim Natural & Sensitive. Naši su stručnjaci razvili posebno blagu formulu deterdženta s pomno izbalansiranim sastojcima koja smanjuje rizik od alergijske reakcije kože, što je potvrđeno i dermatološkim testiranjem na Institutu za dermatološko ispitivanje – ISPE S.r.l. Milano. Deterdžent ne sadrži boje. Uz briljantnu čistoću rublja osigurava iznimno ugodan osjećaj na koži. Blag i ugodan miris bez alergena upotpunjuje osjećaj ugode prilikom nošenja odjevnih predmeta.

Faks helizim Lifestyle
Univerzalni deterdžent za strojno pranje rublja na 30°, 40° ,60° i 90° C

Faks helizim Lifestyle zahvaljujući pomno odabranim najmodernijim sastojcima osigurava najvišu razinu čistoće i njege rublja. Senzualni mirisi prate trendove visoke mode. Nova formulacija Faks helizima Lifestyle  s jedinstvenom smjesom multifunkcionalnih enzima i pojačivača pranja izuzetno je djelotvorna pri odstranjivanju različitih tipova mrlja, osobito na niskim temperaturama pranja. Faks helizim Lifestyle rublju pruža iznimnu čistoću i briljantnu bjelinu.

Faks helizim Pure Energy gel

Novi Faks helizim Pure Energy gelovi namijenjeni su pranju svih vrsta odjeće na temperaturama od 20° C do  90° C. Osiguravaju izvanredne rezultate pranja, vrhunsku kvalitetu i njegu rublja. Zahvaljujući koncentriranoj snazi pranja i Multiezyme tehnologiji prodiru duboko u vlakna odjeće, snažno odstranjuju i najteže mrlje te osiguravaju dubinsku čistoću rublja već na nižim temperaturama pranja od 20° C. Specijalni sastojci za zaštitu boja osiguravaju briljantne boje, a zahvaljujući pranju na nižim temperaturama, odjevni predmeti dulje će ostati kao novi. Novi Faks helizim Pure Energy gelovi podarit će Vašem rublju užitak dugotrajne  mirisne svježine.

Faks helizim gel Lavanda i smilje

Faks helizim COLOR gel Lavanda i smilje je snažan tekući gel za pranje obojenih tkanina. Iznimno učinkovita formula, zahvaljujući snazi  multienzima djelotvorno odstranjuje mrlje već pri niskim temperaturama od 20°C . Osigurava besprijekornu čistoću rublja i neponovljiv mirisni doživljaj.  Mediteransko sunce i  škrta zemlja pružaju nam neprocjenjivo bogatstvo bilja čiji  su mirisi omiljeni od davnina. Lavanda, kraljica Mediterana  i smilje predstavljaju jedinstvenu mirisnu  kombinaciju koja će oduševiti sve istinske zaljubljenike u prirodu i prirodne sastojke.

Faks helizim Natural&Sensitive gel

Faks helizim Natural & Sensitive ima posebno blagu formulaciju te je posebno nježan za kožu. Dermatološki je testiran i potvrđeno je da ne izaziva iritacije i alergijske reakcije kod osoba s osjetljivom ili oštećenom kožom. Ne sadrži bojila ni alergene iz mirisa.

Faks helizim Lifestyle Color gel

Faks helizim Lifestyle Color gel zahvaljujući pomno odabranim najmodernijim sastojcima osigurava najvišu razinu čistoće i njege rublja. Mirisna kreacija otvara se kristalnom svježinom limuna i mente te sočnim notama naranče i nektarine, dok srce osvaja neodoljivi cvjetni bouquet ruže, jasmina, đurđice i hibiskusa. Nova formulacija izuzetno je djelotvorna pri odstranjivanju različitih tipova mrlja, osobito na niskim temperaturama pranja.

Faks helizim kapsule White&Color

Faks helizim White&Color kapsule za pranje bijelog i obojenog rublja  s snagom multienzima djelotvorno osiguravaju dubinsku čistoću i blistavu bjelinu rublja. Kapsule se odmah  u potpunosti otapaju,  prodiru duboko u vlakna i snažno odstranjuju zaprljanja.  Zbog jedinstvene tehnologije Faks helizim kapsula White&Color  s  snagom multienzima samo je jedna kapsula dovoljna za  besprijekorno čisto rublje. Deterdžent njeguje vlakna odjeće, te osigurava iznimnu mekoću rublja, a zasigurno će vas oduševiti dugotrajna mirisna svježina. 

Pakiranje: 28 kom
Faks helizim kapsule Color

Jedinstvena tehnologija Faks helizim kapsula Color  s  snagom multienzima  osigurava dubinsku čistoću rublja već pri niskim temperaturama pranja rublja. Faks helizim Color kapsule  za pranje obojenog rublja učinkovito čiste i istovremeno štite boje odjeće  jer sadrže specijalne dodatke za zaštitu boja, što je prednost modernih deterdženata za pranje rublja. Njeguju vlakna odjeće, te osiguravaju iznimnu mekoću rublja , a zasigurno će vas oduševiti dugotrajna mirisna svježina.

Pakiranje: 28 kom
Faks helizim kapsule Lavanda i smilje

Faks helizim Color kapsule Lavanda i smilje namijenjene su za  za pranje obojenog rublja. Lavanda – kraljica Mediterana i  smilje predstavljaju jedinstvenu mirisnu  kombinaciju koja će oduševiti sve istinske zaljubljenike u prirodu i prirodne sastojke. Jedinstvena tehnologija Faks helizim kapsula  s  snagom multienzima  osigurava dubinsku čistoću rublja već pri niskim temperaturama pranja rublja. Faks helizim Color kapsule prodiru duboko u vlakna i snažno odstranjuju zaprljanja. Sadrže specijalne dodatke za zaštitu boja, njeguju vlakna odjeće, te osiguravaju iznimnu mekoću rublja.

Pakiranje: 14 kom
Faks helizim kapsule Natural&Sensitive

Kapsule tekućeg deterdženta Faks helizim Natural & Sensitive namijenjene su za pranje bijelog i obojenog rublja osoba s osjetljivom kožom. Imaju savršeno izbalansiranu formulu koja osigurava iznimnu snagu odstranjivanja mrlja, a  blag  učinak na kožu. Deterdžent ne  sadrži boje, a profinjeni, blagi  miris je posebno prilagođen  za osjetljivu kožu, te ne sadrži alergene. Dermatološki su testirane. Zbog blage formule pružaju  iznimnu  mekoću i čistoću, a  odjeća je ugodna za nošenje. Kapsule preporučujemo za pranje odjeće beba, djece, odraslih s osjetljivom kožom, a također se mogu koristiti i za pranje dječjih igračaka izrađenih od tkanine.

 

Pakiranje: 14 kom