Bis Intense osvježivači prostora

Inspiracija za kreiranje nove linije Bis intense osvježivača prostora bile su nam najfinije parfemske kompozicije. Razvili smo zavodljive i luksuzne osvježivače prostora koji stvaraju čarobnu atmosferu u Vašem domu. Bis Intense osvježivači prostora visokog su intenziteta, profinjenih kompozicija, visoke kvalitete koji dugo ostaju u prostoru  te neutraliziraju sve neželjene mirise u prostoru. Zbog svega navedenog možemo ih smatrati premium osvježivačima prostora.

Bis Intense Golden Charm

Mirisni osvježivač prostora koji će vas inspirirati svojim sočnim notama slatke naranče i limuna, šarmantnim cvjetnim notama orhideje, jorgovana i geranija u srcu te glamuroznog mošusa, ambre i sandala.

Doživite intenzivnu inspiraciju i osvježite svoje vidike uz Bis Intense Golden Charm.

Pakiranje: 340 ml
Bis Intense Mystic Rose

Mirisni osvježivač prostora koji će vas iznenaditi profinjenom kreacijom mirisnih  akorda ruže koja leži na misterioznim notama ambre, mošusa i cedra. Mirisna kreacija ruže neka bude  dnevni pokretač Vaše pozitivne energije.

Pakiranje: 340 ml
Bis Intense Luxury Amber

Mirisni osvježivač prostora koji vas osvaja mekim notama lavande, rajskog irisa, kremaste vanilije te  raskošne ambre, cedra i vetivera.

Započnite dan samopouzdanjem uz Bis Intense Luxury Amber koji odiše stavom i karakterom.

Pakiranje: 340 ml
Bis Intense Lifestyle

Slatki voćno-topli senzualni dodir potiče Vas na osjećaj superiornosti, slobode i energičnosti. U vršnim notama je lišće mandarine i dudovo cvijeće, u srcu je cvijet dame noći, bugarska ruža i cvijet naranče, a u bazi je burbonska vanilija, sandalovina i guaiacwood ulje.

Pakiranje: 340 ml